Contact met andere fietsreizigers centraal op Wereldfietsbeurs in Bussum op 24 maart

wereldfietsbeurs2013Ook dit voorjaar is er ook weer de door Vereniging De Wereldfietser georganiseerde Wereldfietsbeurs,en wel op zondag 24 maart, in Bussum (naast treinstation Naarden-Bussum). Op deze beurs draait het niet alleen om toeristische informatie, fietstechniek of kampeermiddelen. Centraal staat het contact met oude en nieuwe fietsreizigers, die hier ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen voor nieuwe avonturen. Doorgewinterde cracks en bedeesde beginners treffen elkaar in een gemoedelijke miks. Ook niet-leden zijn op de Wereldfietsbeurs van harte welkom!

In grote lijnen zal het programma van de workshops hetzelfde zijn als vorig jaar. Gebruik van GPS en energievoorziening op de fiets blijven immens populair, evenals fietstechniek. Veel aandacht zal weer worden besteed aan de beginnelingen maar ook de gevorderde fietsers zullen zeker aan hun trekken komen. Veel dezelfde onderwerpen, maar uiteraard met de meest recente informatie die voorhanden is.

Presentaties over verre bestemmingen, fotografie en gezondheid op reis staan ook op de lijst van te organiseren workshops. Het hele programma wordt gepubliceerd op de site van De Wereldfietser.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie