Fietsnieuwtjes, fietsweetjes, tips voor fietsroutes en fietsvakanties
Volg en Like!
Fietsvakantiewinkel: Alles voor uw fietsvakantie
Fietsvakantiewinkel webshop

Over ons

Ik ben Dirk van Rens, bouwjaar 1974. Met een passie voor fietsen en internet. Al sinds 2000 ben ik beheer ik als vrijwilliger bij Startpagina.nl een aantal ‘dochters’. Zo heb ik verschillende gezondheidsdochters opgezet en lange tijd beheerd (o.a. verpleegkunde, huisartsen en oogheelkunde). Daarnaast beheer ik een flink aantal fiets-gerelateerde startpaginadochters: fiets, fietsroutes, fietsvakantie, fietsrouteplanner, fietswinkels, elektrische-fiets).

Bij de fiets-dochters heb ik jarenlang meerdere weblogs bijgehouden. Per pagina één. Met als resultaat een flink aantal artikelen over fietsen, fietsvakanties, fietsroutes, elektrische fietsen, etc. Om het voor de bezoekers en lezers van deze weblogs eenvoudiger te maken, heb ik al deze blogs gebundeld. De gemeenschappelijke URL is www.fietsweblog.nl geworden. Vanaf januari 2012 post ik alle artikelen op deze site. Eén adres, Eén site. Sneller en simpeler voor de bezoeker, en voor mij.

Ik zou zeggen, lees en geniet. Doe goede ideeën op, mail me met tips of commentaar, en schroom zeker niet gebruik te maken van de reactie-formulieren onder de artikelen.

In geval van naar uw mening oneigenlijk gebruik door Fietsvakantiepagina.nl/blog van foto’s en / of teksten, kunt u ons dat kenbaar maken via ons contactformulier. Het is geenszins onze bedoeling andermans copyright te schenden, dus dan zullen de gewraakte foto’s / teksten zo spoedig mogelijk worden verwijderd van de site.

Geef een reactie

Tags
Categorieën
Archief
SNP Fietsvakanties
SNP Fietsvakanties